• Favoritos
  • Login
  • 0 mi cesta

Castellà / Català
Qui som - Venca

Venca és la companyia de moda líder en venda per Internet a Espanya. Els seus més de 30 anys de trajectòria l’han fet esdevenir una empresa experta en la venda de moda, tèxtil i articles per a la llar, a través de catàleg i Internet.

Amb un milió i mig de clients, Venca té una quota de mercat de venda a distància de tèxtil a Espanya del 60%. Cada temporada, la companyia envia més de 18 milions de catàlegs i reforça la seva comunicació amb 50 milions de mailings l’any. En aquests enviaments es destaquen alguns articles de la col•lecció i s’informa de les promocions que estan en marxa.

Venca pertany al Grupo Digital Lola S.A.U. La companyia és membre, a més, de ADIGITAL (Asociación Española de la Economía Digital).

A la seu de Venca, situada a la localitat barcelonina de Vilanova i la Geltrú, un equip format per més de 400 persones treballa per donar servei als clients, la raó de ser de Venca. El perfil del client de Venca és el d’una dona de classe mitjana, amb independència econòmica, estalviadora i oberta a una forma de comprar còmoda i moderna. Aquesta valora tots els avantatges que els ofereix la venda a distància: la llibertat d’elecció, la facilitat de pagament, l’estalvi de temps, el tracte personalitzat i la garantia de servei.

Un magatzem de 42.000 m2 útils gestionat amb una acurada logística fa possible l’enviament de 22.000 paquets cada dia, que es distribueixen a tota la Península Ibèrica (incloent-hi Portugal), a més de Balears, Canàries, Ceuta, Melilla i Andorra.